Beoordelingen van Noodles by MoMi Amersfoort

Recente recensies van Noodles by MoMi Amersfoort

5 sterren na 18 reviews

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Interessant alternatief voor Pokelicious (ook lekker)! Iets minder makkelijke smaak, maar echt verrukkelijk! Vers en smaakvol. Aanrader!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling nooit ontvangen, jullie zijn blijkbaar dicht maar ontvangen wel bestellingen online! Zou u mijn kunnen bellen op 0640470850 wanneer jullie weer open zijn?

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Noodles waren erg lekker en goede hoeveelheid. Die gaan we vaker bestellen. De edamame waren alleen veel te gaar en daardoor papperig dus dat was jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eindelijk een echte ramen noodle shop in Amersfoort. Ik had Noodles, Suhi en wat sides besteld en opgehaald. Alles was netjes verpakt en nog warm toen ik thuis was. Noodles smaakte echt heel lekker (Persoonlijk vindt ik het beter dan die van de bekende keten in de grote steden) goed op smaak en vers. De sushi was ook heel erg goed. De kinderen vinden de sides schrimp dupling wel ok de fried cheese squid balls zijn hun favoriet! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden de beide ramen heerlijk, die zullen we zeker vaker bestellen. De buns waren een lekker toetje. De dumplings vonden we iets minder. Hartelijk dank nog voor de sapjes

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Ramen 🍜 waren heerlijk!!! Ga ik zeker nog een keer bestellen. Sides waren echt sides. Zat minder liefde in. Maar de ramen maakt het meeeeer dan goed!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder eten, uniek in Amersfoort. Lekkere smaken, grote portie en fijn dat er vegan optie is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere veel smaak, kruidig, ingredienten smaken lekker vers. Erg zacht varkensvlees. Ga hier vaker bestellen. Top

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, alleen sommige broodjes zijn lastig te bewaren tot dessert. Het koelt snel en plakt. Vond de bapao achtige broodjes wat weinig vulling. Taro broodjes waren favoriet. De noodles waren heerlijk alleen miss beter in het restaurant zelf durf ik te wedden. Vind de boullion best mild, mag van mij wat uitgesprokener

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten. Noodlesoep is heel goed! De soepjes zijn vol van smaak. Thuis laten bezorgen en zag er heel netjes uit! blij dat we dit hebben in Amersfoort.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere gestoomde broodjes en de vegetarische ramen waren ook top!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste bestelling ooit. Het werd precies op tijd bezorgd en was echt ontzettend lekker en vers. We gaan zeker nog een keer bestellen .

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke noodles!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke noedels! Dankzij MoMi ervaar je een stukje Japan in Nederland, hier keek ik naar uit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker, de enige feedback van ons is dat de soep iets flauw was en de Okonomiyaki was een vrij kleine portie. Wij dachten dat het iets meer zou zijn. Maar we gaan zeker nog een keer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, doet ons weer helemaal denken aan onze reizen door Japan! :D

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, absolute aanrader!