Beoordelingen van Noodles by MoMi Amersfoort

Recente recensies van Noodles by MoMi Amersfoort

5 sterren na 10 reviews

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere veel smaak, kruidig, ingredienten smaken lekker vers. Erg zacht varkensvlees. Ga hier vaker bestellen. Top

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, alleen sommige broodjes zijn lastig te bewaren tot dessert. Het koelt snel en plakt. Vond de bapao achtige broodjes wat weinig vulling. Taro broodjes waren favoriet. De noodles waren heerlijk alleen miss beter in het restaurant zelf durf ik te wedden. Vind de boullion best mild, mag van mij wat uitgesprokener

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten. Noodlesoep is heel goed! De soepjes zijn vol van smaak. Thuis laten bezorgen en zag er heel netjes uit! blij dat we dit hebben in Amersfoort.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere gestoomde broodjes en de vegetarische ramen waren ook top!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste bestelling ooit. Het werd precies op tijd bezorgd en was echt ontzettend lekker en vers. We gaan zeker nog een keer bestellen .

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke noodles!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke noedels! Dankzij MoMi ervaar je een stukje Japan in Nederland, hier keek ik naar uit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker, de enige feedback van ons is dat de soep iets flauw was en de Okonomiyaki was een vrij kleine portie. Wij dachten dat het iets meer zou zijn. Maar we gaan zeker nog een keer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, doet ons weer helemaal denken aan onze reizen door Japan! :D

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, absolute aanrader!